Gå vidare till innehåll

Gratis hemleverans i Sverige 🚚

  Vanliga frågor

  Beställning och Leverans

  Hur gör jag en beställning? Det är väldigt enkelt! Välj din favoritgadget, lägg till den i din varukorg och följ stegen till kassan.

  Vad är statusen för min beställning? Efter att du har lagt din beställning får du en bekräftelse via e-post. När din beställning har skickats får du ett nytt e-postmeddelande med en spårningskod.

  När kan jag förvänta mig min beställning? Den genomsnittliga leveranstiden är mellan 5 och 9 arbetsdagar.

  Vad är fraktkostnaderna? Fraktkostnaderna är helt GRATIS för dig, vi står för dessa kostnader.

  Förväntad leveranstid har passerat, var är min beställning?! I 99% av fallen levereras beställningarna inom den förväntade leveranstiden. Tyvärr kan det ibland förekomma förseningar i leveransprocessen. Du kan kontrollera statusen för din beställning med hjälp av spårningskoden. Har du inte fått något efter 5 dagar från den förväntade leveranstiden? Kontakta oss då.

  Byta och Returnera

  Jag är inte nöjd med min beställning, kan jag returnera den? Ja. Du kan returnera varje beställning till oss inom 14 dagar utan att ange någon anledning.

  Jag vill returnera en artikel, vad ska jag göra? Om du inte är nöjd med din beställning kan du byta eller returnera den inom 14 dagar efter mottagandet. Produkterna måste returneras i originalskick med etiketter och märken intakta. Produkten får inte ha några användningsspår. Begär en returblankett genom att skicka ett e-postmeddelande till info@phoxy.se. Se även alla villkor på Byta och Returnera-sidan.

  Hur snabbt behandlas min retur? När vi har mottagit de returnerade artiklarna ser vi till att återbetalningen görs inom 5 dagar till ditt bankkonto.

  Track & Trace

  Var hittar jag min spårningskod? Du får den via e-post när paketet skickas. Detta är oftast 1 till 3 dagar efter att du har lagt din beställning.

  Spårningskoden ger ingen information, varför? Från och med det ögonblick då ditt paket har nått leveransföretaget blir spårningsinformationen tillgänglig. Var medveten om att det kan finnas viss fördröjning.

  Betalningar

  Vilka betalningsmetoder accepterar ni? Vi accepterar olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort och du kan enkelt betala efteråt med Amex.

  Är min betalning säker? Ja, din betalning är helt säker. Vi använder en SSL-skyddad anslutning under betalningsprocessen för att skydda dina uppgifter.

  Kundservice

  Hur kan jag kontakta kundservice?

  Om din fråga inte besvaras här kan du nå oss på info@phoxy.se. Vårt team finns tillgängligt 7 dagar i veckan för att hjälpa dig.

  Produkter

  Finns alla produkter tillgängliga online? Ja, alla produkter du ser på vår webbplats är tillgängliga för att beställa online. Vi har inga fysiska butiker, så du hittar våra produkter exklusivt på vår webbplats.

  Finns det garanti på produkterna? Ja, vi erbjuder pengarna tillbaka-garanti på alla produkter. Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss inom 14 dagar för att ordna en retur eller utbyte.

  Är de produkter ni säljer hållbara? På Phoxy är vi medvetna om vår påverkan på miljön. Vi strävar efter att erbjuda produkter som är så hållbara som möjligt och arbetar ständigt med att förbättra våra hållbarhetspraktiker.

  Sekretess och säkerhet

  Hur säker är min personliga information?Phoxy tar vi din integritet på allvar. Vi använder SSL-kryptering för att skydda all din personliga information och vi säljer eller delar inte din information med tredje part.

  Hur använder ni min personliga information? Vi använder endast din information för att behandla din beställning och förbättra din shoppingupplevelse på Phoxy. För mer information kan du läsa vår integritetspolicy.

  Vi hoppas att denna information besvarar dina frågor och ger dig en smidig shoppingupplevelse på Phoxy! Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss på info@phoxy.se. Vi finns här för att hjälpa dig!

  Snabb och gratis hemleverans

  Alltid dra nytta av gratis frakt inkl. spårning & spårning hos oss.

  Pengarna tillbaka-garanti

  Inte nöjd med produkten? Du kan lätt returnera den inom 14 dagar.

  Utmärkt kundservice

  Vårt team är redo att svara på frågor 7 dagar i veckan.