Gå vidare till innehåll

Gratis hemleverans i Sverige 🚚

  Beställning och leverans

  Beställning

  Hej där, det är trevligt att du vill handla hos oss! När du har hittat din perfekta pryl lägger du till den i din varukorg och går sedan vidare till kassan. Så enkelt är det!

  Leverans

  Efter att du har lagt din beställning sätter vi genast igång med att skicka din nya pryl så snabbt som möjligt. Vi längtar efter att glädja dig med våra fantastiska produkter!

  Leveranstid och kostnader

  Vår leveranstid är i genomsnitt 5 till 9 arbetsdagar. Vi vet att det kan ta lite tid, men vi lovar att det är värt väntan. Det bästa av allt? Vi erbjuder gratis frakt på alla beställningar. Ja, du läste rätt, helt gratis!

  Spårning

  När vi har skickat din beställning skickar vi dig en leveransbekräftelse med en spårningskod. På så sätt kan du se exakt var ditt paket befinner sig och när det kommer att levereras till dig.

  Behöver du hjälp?

  Har du frågor om din beställning? Ta först en titt på vår sida med vanliga frågor. Om din fråga inte finns där, finns vi självklart här för dig! Du kan nå oss på info@phoxy.se. Vårt team finns tillgängligt 7 dagar i veckan för att hjälpa dig.

  Tack för att du handlar hos Phoxy. Vi längtar efter att förse dig med våra fantastiska prylar!

  Snabb och gratis hemleverans

  Alltid dra nytta av gratis frakt inkl. spårning & spårning hos oss.

  Pengarna tillbaka-garanti

  Inte nöjd med produkten? Du kan lätt returnera den inom 14 dagar.

  Utmärkt kundservice

  Vårt team är redo att svara på frågor 7 dagar i veckan.